Ofte stillede spørgsmål

A-Z

Må ikke slettes
Ankomst & Afrejse

I jeres ankomstmail er vigtige informationer:

  • Det fremgår fra hvilket tidspunkt på ankomstdagen den lejede bolig står til rådighed. Afrejsetidspunktet er også angivet. Disse tidspunkter er meget vigtige da alle boliger bliver kontrolleret og der er måske små udbedringer som skal foretages således du overtager boligen i tilfredsstillende stand.
  • Der vil fremgå om du skal aflæse forbrug og eventuelt hvor.
  • Priserne for de relevante forbrugstyper er også angivet her. Forbruget aflæses ved ankomst og afrejse.
  • Yderligere er angivet vigtige informationer omkring stedet, f.eks. internetkode eller andre specielle ting.

Ved afrejse aflæses forbrugsmålere som ved ankomst, og sendes sammen med jeres bankinformationer til info@sctknusborg.dk, hvorefter jeres depositum vil blive afregnet og returneret til jer, senest 14 dage efter afrejse.

Foregår nøgleaflevering i nøgleboks skal denne være placeret senest kl. 10.00 – husk at låse nøgleboksen efter jer!

Affald

Ved ankomst til Sct. Knudsborg efter Sct. Knudsborg skiltet er der en større træport med adgangsdør. Bag denne dør findes:

  • 1 Stor RØD container til restaffald (Husk at lukke ALLE poser)
  • 1 container til dåser & metal
  • 1 container til glas

Tømningsintervallet kan variere da det er større containere som er på pladsen og mængden svinger meget. I kan derfor ikke forvente en tom container ved ankomst men der vil være god plads.

Glasflasker og dåser må ikke smides i restaffaldscontaineren, men skal afleveres i glascontaineren, det samme gælder for dåser. Der må ikke smides plastposer i glas- & dåsecontaineren.

Afstande

Alle afstande på sctknudsborg.dk er målt via google maps, disse mål er angivet i luftlinje.

Afstand indkøb m.m. er udarbejdet efter bedste evne i fugleflugt og kan derfor være længere når man skal løbe, gå eller køre dertil fra Sct. Knudsborg.

Byggestøj

Der er meget sjælden byggestøj grundet Sct. Knudsborgs beliggenhed. 

Mod vest ligger et modent sommerhus område hvor der en sjældengang kommer lidt støj når der saves og hamres under vedligeholdes arbejder.

Sct. Knudsborg kan ikke vide hvor og hvornår der bliver bygget og renoveret og kan naturligvis ikke holdes ansvarlig for dette.

Men som sagt så er det meget sjælden og vi har ikke fået besked herom fra vor gæster.

Betaling

Bestillingen er bindende straks, hvorefter Sct. Knudsborg fremsender bekræftelse og lejebevis til lejer. Samtidig forfalder 25 % af lejen til betaling. Det resterende lejebeløb skal være sct. Knudsborg i hænde 70 dage før lejeperiodens begyndelse.
Ved bestilling senere end 70 dage før lejeperiodens begyndelse, er hele beløbet forfaldent til betaling ved modtagelse af lejebeviset.
Såfremt det fulde lejebeløb ikke er rettidigt indbetalt, kan Sct. Knudsborg uden varsel annullere lejeaftalen og lejer vil miste det indbetalte lejebeløb, ligesom lejer fortsat hæfter for betaling af den resterende leje.

Ovenfor ihenhold til gældende aftalebetingelser

Depositum / forbrug

Depositum tilbagebetales senest 14 dage efter jeres afrejse, såfremt vi har modtaget forbrugsaflæsninger + bankinformationer på mail, samt at huset er efterladt i ordentlig stand og der ingen skader/problemer har været under opholdet.
Forbrugsafregningen bliver modregnet jeres depositum. Skulle jeres depositum ikke være stort nok til at dække forbrugsomkostningerne, vil I efterfølgende få tilsendt en regning.
Skulle tællerstandene ikke være noteret, skønner Sct. Knudsborgt et forbrug som er opgjort via fjernaflæsning af måler for lejeperioden

Elektricitet & Elbil

Der er i alle boliger 220 volt.

12A – Sct. Knudsborg har ligeledes 16A CE stik til Elbil.

Der er IKKE tilladt at lade elbiler fra Lejlighederne samt sommerhuse

Fiskeri

Lige udfor Sct. Knudsborg er det meget kendt for at være godt for havørred som ses på kortet her samt mange andre steder: https://seatrout.dk/kort/

Fisketegn til kystfiskeri kan købes på www.fisketegn.dk

I Middelfart kommune hvori Sct. Knudsborg ligger har Middelfart Kommune har besluttet, at alle med gyldigt fisketegn må fiske frit i langt hovedparten af de vandløb og søer, hvor Middelfart Kommune er ejer.

På Naturstyrelsens side udinaturen.dk kan du se de strækninger hvor man må fiske.

Glemte ting

Glemte ting kan afhentes på Sct. Knudsborg eller fremsendes

Grill

I dag er det hovedbygningen som har en større grill. Lejlighederne samt sommerghusene har ingen grill. Rengøringen af Grillen ingår IKKE i den inkluderede rengøring og skal derfor gøren ren efter efter eget brug.

Grunden

Grunden hvorpå Sct. Knudsborg ligger er 25.000 m2

De åbne områder med græs deles mellem gæsterne med stor respekt for andre gæsters privat liv.

For Sct. Knudsborg er det vigtigt at lokale og andre som måtte ønske adgang til stranden har dette via Sct. Knudsborgs trappe til vandet. Derfor har andre adgang til dette via direkte gangstier og veje. 

Alle betalende gæster har første prioritet på området. Tak fordi du/I respekterer gæsternes privatl liv. 

Må ikke slettes
Gæster

Vi vil gøre opmærksom på, at der aldrig må overnatte flere personer i lejemålet, end der er angivet i husbeskrivelsen. Det er heller ikke tilladt at opstille telte, campingvogne eller autocamper på  grunden.

Havemøbler

I alle boliger står havemøbler til rådighed, dvs. havebord, stole, parasol og hynder

Mange parasoller går i stykker hvis man lader dem stå udfoldet i blæsevejr eller om natten, derfor er det altid en god ide at slå parasollen sammen når den ikke bliver brugt, på den måde vil den ikke knække eller gå i stykker når det blæser.

Internet

Ejendommen forsynet via en fiber 500 Mbit internet forbindelse.

Det interne netværk er baseret på Ubiquiti 10 Gbit.

Din / jeres  forbindelse foregår trådløst

Sct. Knudsborg har 1.3 Gbit trådløse access points

Lejligheder samt sommerhuse har 800 Mbit access points

Kørselsvejledning

Kørselsvejledning til Sct. Knudsborg kan genereres via Google maps eller via anden rute software.

Linned

Linned skal selv medbringes med mindre der er lavet en aftale med Sct. Knudsborg om levering af linned.

I ankomst mailen er angivet størrelsen af senge samt dyner og puder som forefindes.

Til dit ophold skal du medbringe følgende ting selv: sengetøj, håndklæder, viskestykke, klude, dug og toiletartikler.

Reklamationer

Reklamationer vedrørende rengøring skal meddeles straks til Sct. Knudsborg ved periodens begyndelse på telefon +45 40 355585 eller på mail: info@sctknudsborg.dk
Andre skader og reklamationer skal ligeledes meddeles til Sct. Knudsborg så snart disse opdages.
Hvis reklamationen ikke kan afhjælpes på stedet, skaffes en reparatør så hurtigt som muligt.

Rengøring

Er slutrengøringen inkluderet/obligarorisk så skal du ikke bruge den sidste tid af opholdet/ferien på rengøring, men huset skal dog være ryddeligt og opvaskemaskine, køleskab og affald skal være tømt.

Bestil rengøring og tillad dig selv afslapning den sidste dag af ferien og overlad rengøringen til Sct. Knudsborg. Du kan bestille rengøringen når du booker opholdet eller ved at kontakte Sct. Knudsborg. Skulle du have glemt at bestillle eller ønsker dette så gør det meget gerne 3 dage før afrejse.

Slutrengøring hvis denne foretages af lejer

Boligen skal før afrejse være ren og ryddelig. Til rengøringen hører støvsugning og afstøvning. Flise-, linoleum- eller trægulv skal både støvsuges og vaskes. Køkkenet (komfur, skabe, bestik osv.) og køleskabet skal være rent og tørt. Lad venligst køleskabet stå åbent. Madvarer må ikke efterlades i boligen!

Sundhedskort / Sygesikring

Husk altid at medbringen dit sundhedskort på ferien.

TV

Hvor boliger har alle TV og Norlys forbindelse. Der kan forekomme dårligt signal eller helt udfald i modtagelsen (vejrforhold). Skulle der opstå problemer med TV modtagelsen eller lign., kan det ikke garanteres, at dette kan repareres i weekenden eller om aftenen. I tilfælde af fejlbetjening eller ændringer i indstillingerne fra lejerens side, forbeholder Sct. Knudsborgs sig retten til at beregne lejeren reparationen/nyindstillingen. Læs venligst altid brugsanvisningen eller ring til Sct. Knudsborg, hvis du er i tvivl om betjeningen.

Unge mennesker - mere end 2 personer

Grundet erfaring i forbindelse med udlejning til unge mennesker (bl.a. beskadigelse af inventar eller manglende slutrengøring), har det været nødvendigt at fastsætte en aldersgrænse på 23 år ved mere end 2 personer. Dette gælder naturligvis ikke unge mennesker, som er på ferie med deres forældre, eller to unge mennesker, som sammen lejer et hus. Kontrolbesøg kan forekomme!

Stil et spørgsmål