Sct. Knudsborg

Bryllup

Bryllup på Sct. Knudsborg

Velkommen til dit drømmested ved havet

Beliggende langs den uberørte kystlinje tilbyder vores bryllupssted et enestående panorama af det grænseløse hav. Her bliver din særlige dag et fortryllende lærred, hvor uendelige muligheder venter. Med friheden til at dekorere efter dit hjertes ønske og muligheden for at forlænge din fest, har dine bryllupsdrømme fundet deres perfekte baggrund. 

Endeløse havudsigter: Sig “I do” på baggrund af vandet og en horisont, der strækker sig så langt som din kærlighed. Vores mødested kan prale af panoramaudsigt, der vil efterlade dig og dine gæster i ærefrygt og fange skønheden i den naturlige verden.

Skab din vision: Bring din unikke stil til live i et rum, der er et tomt lærred, klar til at blive transformeret. Vores fleksible mødested giver dig mulighed for at lave dit drømmebryllup, fra rustik charme til moderne elegance.

No Rush, No Worries: Tiden er på din side her. Forlæng din fest til langt ud på natten eller endda til den næste dag. Vores mødested er dit at nyde, hvilket sikrer, at hvert øjeblik nydes uden hastværk. 

Din kærlighedshistorie fortjener en ramme lige så betagende og fleksibel som din vision. Gør din bryllupsdag virkelig uforglemmelig på Sct. Knudsborg ved vandet. Kontakt os i dag for at begynde at planlægge din magiske rejse.

På Sct. Knudsborg forstår vi, at din særlige dag ofte betyder, at du er vært for gæster fra nær og fjern. Det er derfor, vi tilbyder en række overnatningsmuligheder, fra 58 sovepladser i hovedbygningen og op til 78 senge, via vore 3 lejligheder samt 2 sommerhuse hvilket sikrer, at alle kan være en del af din fest.

Er Sct. Knudsborg ledig på jeres datoer?

Den hurtigste måde at finde ud af det på er ved at give os et kald nu. Så laver vi en reservation til I har været på Sct. Knudsborg for at se de mange muligheder. Det koster ikke noget og der er heller ingen forpligtigelser.

Du kan også kigge i bookingkalenderen her på siden for at se om der er ledigt, priser samt lave en booking.

Sct. Knudborg
Sct. Knudborg

Hvor mange kan der være til festen?

Der er service & spiseplads til 100 personer og der kan overnatte 58 personer i hoved-bygningen. 

Til Sct. Knudsborg hører der 3 lejligheder samt 2 sommerhuse som hver kan huse 4 personer, så der i alt kan sove 78 personer. Disse 3 lejligheder og 2 sommerhuse kan tillejes alt efter behov.

Vi har masser af andre fantastiske rum, hvor du og dine gæster kan slappe af og socialisere. Du kan nyde vores terrasse, slappe af ved poolen eller skyde lidt pool i baren. Plænerne er perfekte til en fodboldkamp før brylluppet, og loungen er det bedste sted at hygge sig til eftermiddagskaffen. Og sidst men ikke mindst en forfriskende dukkert i havet eller en dejlig gåtur på stranden.

Hvor er Sct. Knudsborg I forhold til de nærmeste byer & hvor nemt er der at finde?

Kun 12 min fra E20, afkørsel 56 ligger Sct. Knudsborg. Det er en flot tur til os fra Motorvejen. Kaptajnen skal bare holde kursen stik Nord og så til bagbord (venstre) til alder sidst.

Den nærmeste by er Brenderup, (4.8 km, 8 min) med det gode bageri og dagligvarebutikker. Til Middelfart er der 22 min, Bogense 20 min, Odense 46 min & Kolding 37 min.

Bryllup pa Sct. Knudsborg DSC 2908
Sct. Knudborg

Hvad koster der at leje Sct. Knudsborg?

Priserne finder du ved at vælge jeres datoer på bookingkalenderen her på siden. Ønsker du at se priser for alle boliger på Sct. Knudsborg kan du lave en søgning på forsiden.

Måtte I være mere tryg ved at tale med os for på den måde at lave reservationer eller booking så ring i dag – så tager vi det fylder overblik sammen.
Om man bestiller 2 eller 3 dage, så er prisen den samme.

Vi har altid ankomst kl. 15:00 og afrejse kl. 10:00 – så det er vigtigt at der ikke er afrejse om søndagen efter den store dag så I kan nyde dagen med familie og venner.

Hvilke muligheder er der for at personliggøre & sætte vores helt egen stil & stemning?

Lav dit helt eget univers på Sct. Knudsborg! Fantasien sætter grænserne på denne fantastiske lokation. Skab din personlige stil og æstetik. Mulighederne er uendelige.

Slet ikke
Ting som vores gæster er vilde med:
 • Spise plads til 100 personer
 • Der kan overnatte 58 personer (78 ved tilleje)
 • Værelser med eget toilet og bad
 • Fantastisk beliggenhed
 • Udendørs vielses muligheder
 • Mulighed for at skabe personlig stemning & æstetik
 • Store ude arealer
 • Rolige omgivelser
 • Vi er der for dem før, under & efter opholdet.
 • Prisen har endda rengøringen inkluderet.
Hvad er der af praktiske ting på Sct. Knudsborg
 • Borde og stole
 • Service til 100 personer
 • Stort industri køkken
 • 58 overnattende gæster
 • Swimming pool med borde og stole (01.05. – 30.09)
 • Mange Toiletter
 • Masser af Parking
 • Catering forslag så du kan vælge
 • Floorists forslag så du kan vælge
 • Wedding planner som I kan kontakte

Anmeldelser

Se hvad andre siger om Sct. Knudsborg

Se om der er ledig!

Påkrævede felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige boliger.

Sct. Knudsborg er tilgængelig for udvalgte datoer.

Priserne starter ved: