Sct. Knudsborg

Team building

Team building på Sct. Knudsborg

I vores smukke åbne natur er der masser af mulighed for jer at få nogle fantastiske oplevelser, hvor teambuilding ikke bare er en aktivitet, men en oplevelse!

Beliggende i hjertet af et fantastisk naturlandskab, er vores beliggenhed det perfekte sted at bringe dit team sammen og fremme en følelse af enhed, samarbejde og kammeratskab. Med en række indendørs og udendørs rum tilbyder vi i samarbejde med vores leverandører en række teambuildings aktiviteter, der vil udfordre dit team og samtidig skabe varige minder.

De erfarne teams af facilitatorer vil arbejde sammen med dig om at designe et skræddersyet teambuildingprogram, der opfylder dine specifikke ønsker og mål. Uanset om du ønsker at forbedre kommunikationen, forbedre teamwork eller styrke moralen, har de værktøjerne og ekspertisen til at hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater.

Sct. Knudsborg er den perfekte destination for flerdags teambuilding-retreats.

Hvilke faciliteter er der på Sct. Knudsborg?

Sct. Knudsborg ligger på en 2,5 ha stor grund i smukke og inspirerende omgivelser hvor der er mulighed for at få adgang til yderligere 8 ha langs vandet mod øst i forlængelse af Sct. Knudsborg – måtte aktiviteterne kræve pladsen.

Hovedbygningen råder over 1402 kvm bestående af Reception, Konferencesal, spisesal, Lounge, grupperum, Industrikøkken, Bar samt værelses fløje med plads til 58 sovende gæster. Der kan tillejes 3 lejligheder samt 2 sommerhuse således der kan overnatte 78.

Det unikke ved Sct. Knudsborg som teambuilding location er det frie-rum uden begrænsninger og den fantastiske beliggenhed. Om det er fælles madlavning i vores store industri køkken, øksekast på de store plæner, kapsellads på vandet, bygning af tømmerflåder, natløb eller fællesskab omkring åben ild så kan det lade sig gøre

Sct. Knudborg

Hvor er Sct. Knudsborg I forhold til de nærmeste byer & hvor nemt er der at finde?

Kun 12 min fra E20, afkørsel 56 ligger Sct. Knudsborg. Det er en flot tur til os fra Motorvejen. Kaptajnen skal bare holde kursen stik Nord og så til bagbord (venstre) til alder sidst.
Den nærmeste by er Brenderup, (4.8 km, 8 min) med det gode bageri og dagligvarebutikker. Til Middelfart er der 22 min, Bogense 20 min, Odense 46 min & Kolding 37 min.

IMG 1413

Simple sjove spil

eksempler: Fodbold, Crocket, rundbold, have bowling, Disc golf, ringspil, Dropin hood, kastetavle, svømmeræs, touch rugby,

Professionelle instruktører og facilitatorer

Er I på udkig efter professionelle instruktører og facilitatorer med stor erfaring så har vi indsat et stort udvalg nedenfor

WORLD OF ADVENTURE TEAMBUILDING

Utrolig gode team oplevelser på Sct. Knudsborg med en af Danmarks mest erfarne leverandører

World of Adventure, kan tilbyde en række fantastiske oplevelser til jeres ophold.

Indendørs teambuilding med World of Adventure

Udvalget af gode og spændende indendørs oplevelser er steget stærkt de senere år og selv en mørk vinterdag, kan man i dag lave engagerende og sjove teambuilding aktiviteter.

Prøv eksempelvis:

Den store Kage dyst, den “lille” kagedyst, hvor I kan kaste jer ud i konditorens ædle kunst og konkurrerer om at lave de flotteste kager. Dette er et arrangement hvor alle vinder, når der sluttes af med kaffe og masser af kage.

The Domino Effect, hvor hvert hold har egne unikke udfordringer, men samtidigt skal sikre dominoeffekten til det næste hold. Gerne på en både kreativ og effektiv måde. Her handler det ikke kun om at løse sine egen opgaver, men også om at se helheden.

Udendørs Teambuilding på Sct. Knudsborg

På Sct. Knudsborg har vi den skønneste natur omkring os.

Udendørs teambuilding kan opbygges på adskillige måder, alt efter hvad der passer bedst til jeres virksomhed/organisation. Nogle aktiviteter har fokus på det fysiske, mens andre sætter forskellige kompetencer såsom kommunikation, vidensdeling, projektledelse og samarbejde i spil. Det er selvfølgelig muligt at kombinere flere aspekter, så I bliver udfordret på forskellig vis i løbet af dagen. Eksempler kunne være:

Outdoor Escape Game

 – Bridge It, Byg bro i mere end ’en forstand.

Muligheder er mange i de fantastiske omgivelser.

slet ikke
GET OUTDOOR

Get Outdoor er funderet i en passion for outdoor-livet og alle de oplevelser, man kan få i naturen. De er outdoor-eksperter, der brænder for fællesskaber, motion, læring, udfordringer og udendørs aktiviteter, der springer rammerne og rykker os lidt tættere sammen og lidt udenfor komfortzonen.

Her kan du få mindeværdige naturoplevelser, som både kan give sus i maven, eller mere rolige/hyggelige omgivelser med bål, mad og store Tippi telte. 

Der kan arrangeres kortere eller mere intense ture til grupper fra 4 – 100 personer både til SUP, kano, kajak og MTB.

Læs mere her

AWA Teambuilding

AWA Teambuilding gør det nemt at give personale, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige.

Har I brug for et kort afbræk på en halv time og eller et omfattende heldagsarrangement evt. med teamudvikling eller foredrag, så kan AWA Teambuilding hjælpe jer.

Læs mere her

GoSail

GoSail er et flydende kommunikationslaboratorium som styrker de gode relationer, som er grobunden for værdiskabende samarbejde – hvilket både er til gavn for virksomhedens drift og trivslen blandt medarbejderne.

Inviterer du dine medarbejdere til firmaarrangement med kapsejlads hos GoSail skal I, for at kunne styre båden, bl.a.

  • samarbejde om at finde den rette person til den rette opgave,
  • fastlægge en strategi,
  • have et fælles sprog og en klar og entydig kommunikation
  • og I skal fungere som det bedste team. 

Fuldstændig ligesom I skal samarbejde i hverdagen på arbejdet for at få det hele til at gå op i en højere enhed. I får både et sjovt firmaarrangement, men I får også et firmaarrangement, som udfordrer jer alle sammen.

Læs mere her

Teambattle.dk

Der er noget for alle præferencer og ethvert økonomisk råderum. Udforsk escaperoom, bueskydning, GPS-løb eller laserskydning med erfarne voksne instruktører, der er specialiseret i teamaktiviteter. Vores arrangementer tilbyder en oplevelse med mulighed for flere sprog og en høj grad af fleksibilitet. Når du vælger at tilbringe tid med teambattle.dk, garanterer vi, at dine gæster får en fantastisk oplevelse, som alle kan deltage i.

Læs mere her

Gå dig glad – konference-gåtur med Heidi Møller

Heidi elsker at gå – Kan man leve af at gå, ja det kan man. Hvorfor ikke tage dine kursus- og konferencegæster med på gåtur, der åbner op for glad energi og den spontane samtale?

Når I så kommer tilbage med røde kinder og friske smil på læben, så er der gjort plads til fordybelse eller det store kagebord.

Læs mere her

Se om der er ledig!

Påkrævede felter efterfølges af *Reserver af 1 ledige boliger.

Sct. Knudsborg er tilgængelig for udvalgte datoer.

Priserne starter ved: